Våre personlige trenere har opptil ti års erfaring med veiledning for trening som vil gi deg en bedre treningsopplevelse med raskere resultater, bedre motivasjon og økt treningskvalitet. I våre moderne lokaler kan du enten gi deg i kast med spennende og variert trening som step aerobic, tae-bo extreme, spinning, yoga, body pump eller styrketrening med apparater, eller du kan nyte en soltime i vårt solarium.
Les mer om senteretOm senteret
Quo Vadis Body Center startet i januar2010 et moderne og flott nytt treningssenter på 450 kvm, delt i styrkesal, aerobicsal og spinningsal, med toppmoderne treningsutstyr fra blant andre Technogym. Senteret er selvsagt også utstyrt med garderober foruten solarium.

Laura Deaconu, eier og daglig leder på treningssenteret, er utdannet fitness- og bodybuilding trener ved Idrettuniversitetet i Bucharest. Med over 10 år erfaring i treningsbransjen instruerer hun i stepp og power stepp, tae bo, body pump, foruten å være en engasjert personlig trener.

Petra Kaisinger er en avsslappet og hyggelig person, men ikke la deg lure av engleansiktet hennes, hun har svart belte i karate og 20 års hard trening ligger bak. Karate for barn og yoga er hennes oppgaver ved senteret.
For spinning står Daniel Mork, som er utdannet instruktør i Trondheim . Daniel "tråkker" med suksess - alltid med et smil om munnen.
Se også
Kontakt senteret
Våre åpningstider
Prisliste